Syyskokous 2019

Yhdistyksemme syyskokous järjestetään yhteistyössä Suomen Yleislääketieteen yhdistyksen (SYLY ry) kanssa ja pidetään Töölönlahden rannalla Finlandiatalossa 27.9.2019. 

Syyskokouspäivän teemana on Hypertensiopotilas perusterveydenhuollossa.Päivän aikana käsitellään uusia keinoja hoidon toteutuksen tueksi, pohditaan potilastapauksia interaktiivisesti ja pureudutaan sekä tavallisiin ongelmiin että erityskysymyksiin. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki verenpaineen hoidosta kiinnostuneet lääkärit. Tällä kertaa toivomme runsaasti osanottajia myös perusterveydenhuollosta, sillä päivä tarjoaa koulutuksen lisäksi mainion tilaisuuden verkostoitumiseen verenpaineen huippuasiantuntijoiden kanssa!Olethan aktiivinen ja vinkkaat tilaisuudesta myös kollegoillesi!

Osallistumismaksu on 90 euroa sisältäen aamukahvin, lounaan ja päiväkahvin. Tilaisuuteen mahtuu n 150 osallistujaa. Kokoukselle haetaan erikoistumiskoulutuspisteitä seuraavilta erikoisaloilta: akuuttilääketiede, sisätaudit, endokrinologia, geriatria, kardiologia, nefrologia, neurologia, työterveyshuolto, yleislääketiede. Tervetuloa mukaan!

Koulutuspäivän ohjelma ja ilmoittautumisohjeet löytyvät SVPY:n sivuilta osoitteesta https://www.svpy.fi/?x172960=310154 .