Syyskokous 2021

Yhdistyksemme syyskokous järjestetään yhteistyössä Suomen Unitutkimusseuran ja Kliinisen Fysiologian yhdistyksen kanssa perjantaina 24.9.2021 klo 9:00-14:25 virtuaalisena Zoom-telekonferenssina. Osana syyskokousta järjestetään myös perinteinen nuorten tutkijoiden kilpailu.

Syyskokouspäivä koostuu kolmesta sessiosta: Uni ja verenpaine, Nuorten tutkijoiden kilpailu, ja Kliininen fysiologia ja verenpaine. Päivän aikana pureudutaan mm. unihäiriöiden ja verenpaineen yhtymäkohtiin, kliinisen fysiologian tutkimuksiin verenpainepotilaalla, sekä pohditaan, tulisiko verenpainelääke ottaa aamulla vai illalla. Virallisen ohjelman löydät sivun alalaidasta. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki verenpaineesta kiinnostuneet. Olethan aktiivinen ja vinkkaat tilaisuudesta myös kollegoillesi!

Kokous järjestetään koronavirustilanteen vuoksi etänä Zoom-telekonferenssina. Osallistumismaksu on 50 euroa. Kun olet ilmoittautunut ja maksanut osallistumismaksun, saat lähempänä kokousta sähköpostilla henkilökohtaisen Zoom-linkin syyskokoukseen. Osallistujat pääsevät myös katsomaan kokouksen nauhoitusta jälkikäteen netistä. Osallistuaksesi tarvitset vain verkkoselaimen ja internet-yhteyden. Ilmoittaudu syyskokoukseen täältä: https://forms.gle/JmLGckBdX4k4SQZg6 viimeistään 17.9.

Nuorten tutkijoiden kilpailuun osallistuaksesi lähetä abstraktisi viimeistään 10.9. sähköpostilla sihteerille osoitteeseen fechva@utu.fi. Kilpailun säännöt löydät sivun alalaidasta.

Kokoukselle on haettu erikoistumiskoulutuspisteitä seuraavasti:
- Kardiologia 3 h
- Keuhkosairaudet ja allergologia 3 h
- Kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede 6 h
- Nefrologia 3 h
- Sisätaudit / eriytyvä koulutus 6 h
- Sisätaudit / runkokoulutus 6 h
- Yleislääketiede 6 h

Maksutiedot osallistumismaksua (50 euroa) varten:​
Pankki: OP Helsinki
Saaja: Suomen Verenpaineyhdistys
IBAN: FI73 5788 5920 0057 13
BIC: OKOYFIHH
Viite: osallistujan etu- ja sukunimi

Tervetuloa mukaan!

PDF-tiedostoSVPY Syyskokous 2021 Ohjelma v1.3.pdf (127 kB)
Lisätty nuorten tutkijoiden loppukilpailun osallistujat ja päivitetty kolmannen session puheenjohtaja 15.9.2021; Uusi puhuja kolmanteen sessioon 18.8.2021; Korjattu puhujan affiliaatio 10.8.2021
PDF-tiedostoNuorten tutkijoiden kilpailun säännöt.pdf (58 kB)