Jäsenkirje 1/2019

7.2.2019

Hyvä Suomen Verenpaineyhdistyksen jäsen,

Suomen Verenpaineyhdistyksen ja Diabetestutkijoiden yhteiskokous järjestetään järjestetään 26.4.2019 klo 9.30–18.00 Kalastajatorpalla. 

Koulutusohjelma on avoin kaikille jäsenille ja kaikille erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon terveydenhuollon toimijoille. Kokouksen ohjelma keskittyy diabeteksen ja kohonneen verenpaineen välisiin yhteyksiin sekä lääkehoitoon. Kokouksen yhteydessä jaetaan myös Tigerstedt-palkinto ansioituneelle verenpainetutkijalle.

Ohjelma on liitteenä ja ilmoittautuminen tapahtuu oheisen linkin kautta.

https://link.webropolsurveys.com/EP/E8E5E2464ABCEFC7

Osallistumismaksu on yhdistysten jäseniltä 100 euroa (alv 0 %), muilta 140 euroa (alv 0 %) ja se sisältää sekä lounaan että päivällisen. Ilmoittautumismaksu tulee maksaa viimeistään 11.4.2019.

SVPY:n vuosikokous järjestetään 26.4.2019 kevätkokouksen yhteydessä. Jäsenille lähetetään sähköpostitse kokouskutsu ja esityslista vähintään kaksi viikkoa ennen kokousta.

Syyskokous tullaan järjestämään todennäköisesti 27.9.2019 Finlandia-talolla, lopullisesta ohjelmasta tiedotetaan kevään aikana.

Pyydämme käymään tutustumaan myös uudistettuihin kotisivuihimme, joita päivitetään vielä edelleen (www.svpy.fi). Samassa yhteydessä päivitimme jäsenrekisterimme ja tulette saamaan lähiaikoina erillisen sähköpostin, jossa pyydetään päivittämään yhteystietonne.

Kiitämme kaikkia jäseniä aktiivisesta osallistumisesta vuoden 2018 koulutustapahtumiin! 

Talvisin terveisin,

Teemu Niiranen, sisätautien erikoislääkäri
Suomen Verenpaineyhdistyksen sihteeri
E-mail: tejuni@utu.fi