Jäsenkirje 3/2018

4.6.2018

Yhdistyksemme vuosikokous pidettiin 20.4.2018 Helsingin messukeskuksessa Valtakunnallisen Hypertensiopäivän yhteydessä, jonka osanotto oli kiitettävää. Hotelli Crowne Plazassa 28.4. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa vuonna 2017 tehtävään valittu professori Ilkka Pörsti, varapuheenjohtajaksi valittiin Mikko Syvänne ja sihteeriksi Teemu Niiranen. Hallituksen muut jäsenet ovat Päivi Korhonen, Tuula Kock, Jukka Putaala, Antti Jula, Eero Mervaala, Ilkka Tikkanen, Ilkka Kantola, Heikki Karppanen, Kaj Metsärinne ja Timo Strandberg.

 

Yhdistyksen kotisivut sekä jäsenrekisteri ovat siirtymässä kesän aikana uudelle alustalle, jonka vuoksi sivujen päivitys on toistaiseksi lopetettu. Kuten useimmat ovat huomanneet, niin EU:n tietosuoja-asetus muuttui 25.5.2018. Verenpaineyhdistyksessä se ei aiheuta merkittäviä muutoksia. Jäsenten tiedot ovat tulleet yhdistykselle jäsenyyttä haettaessa ja tietoja käytetään vain yhdistyksen toiminnan kannalta välttämättömiin tarkoituksiin. Päivitämme yhdistyksemme rekisteriselosteen uusien kotisivujen myötä ja se tullaan lisäämään jatkossa yhdistyksen kotisivuille. Ota yhteyttä osoitteeseen toimisto@svpy.fi mikäli haluat tarkastaa mitä tietoja sinusta on tallennettu jäsenrekisteriimme.

 

Syyskokous pidetään viimevuotiseen tapaan Töölönlahden rannalla Finlandiatalossa 21.9.2018. Ohjelma on tänä vuonna monipuolinen ja kokouksen aikana käsitelläänkin verenpaineen hoitoa erityistapauksista väestötasolle. Kokouksen yhteydessä tullaan järjestämään myös nuoren tutkijan kilpailu, jonka parhaimmat palkitaan rahapalkinnoilla. Kokousohjelma ja nuorten tutkijoiden kilpailun ohjeet ovat liitteenä.

 

Kokous maksaa tänä vuonna 75 euroa, joka kattaa osittain tilavuokran sekä kokoukseen sisältyvän lounaan. Kokous päättyy kiinnostaviin interaktiivisiin potilastapauksiin iltapäivällä. Ilmoittaudu nopeasti, sillä vain 100 ensimmäistä mahtuu mukaan! Kokoukselle haetaan erikoistumiskoulutuspisteitä seuraavilta erikoisaloilta: akuuttilääketiede, sisätaudit, endokrinologia, geriatria, kardiologia, nefrologia, neurologia, työterveyshuolto, yleislääketiede

 

Tervetuloa mukaan! Kiitämme yhdistyksen toiminnan tukemisesta kannatusjäseniämme: Novartis, Microlife, Berlin-Chemie ja Servier.

Kannatusjäsenmaksuilla katetaan merkittävästi toimintamme kuluja.

 

Lämmintä ja miellyttävää kesää toivottaen,

 

 

 

Teemu Niiranen, sisätautien erikoislääkäri, dosentti

Suomen Verenpaineyhdistyksen sihteeri

E-mail. teemu.niiranen@utu.fi

 

Ilmoittautuminen syyskokoukseen:

 

Ilmoittautua voi sähköpostitse (toimisto@svpy.fi) antamalla seuraavat tiedot:

 

Etunimi.

Sukunimi.

Sähköpostiosoite.

Toimipaikka (ei pakollinen).

Erityisruokavalio (ei pakollinen).

 

Ilmoittautumisaika päättyy 11.9.2018 johon mennessä myös osallistumismaksu on suoritettava. Voit lähettää edellä mainittuun päivään mennessä myös muutoksia ilmoittautumistietoihin osoitteeseen "toimisto@svpy.fi". Kokoukseen mahtuu enintään 100 osallistujaa. Kokoukseen osallistuminen ja lounas maksavat yhteensä 75 euroa. Maksu tilille Helsingin OP Pankki OKOYFIHH FI73 5788 5920 0057 13, viitteeksi ilmoittautujan nimi.