Jäsenkirje 3/2020

30.7.2020

Koronan takia kevätkokous jouduttiin perumaan ja päätettiin, että valtakunnallinen hypertensiopäivä ja vuosikokous pyrittäisiin pitämään syyskuussa. 
Verenpaineyhdistyksen hallitus päättii kesäkuun kokouksessaan , että myöskään syyskokousta ei järjestetä tänä vuonna. Syitä tähän olivat mm. varautuminen mahdolliseen koronan toiseen aaltoon, Apotin käyttöönottokoulutusten siirtyminen syksyyn HUS:n alueella ja siitä johtuva osallistumiskielto ulkoisiin koulutuksiin. Verenpaineyhdistyksen kevätkokous- ja koulutuspäivä on 26.3.2021 Messukeskuksessa. Merkitse päivä kalenteriin!

Suomen Verenpaineyhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidetään 26.8.2020 klo 16.30-17.00. Kokous järjestetään TEAMS-kokouksena, mutta kokoukseen voi osallistua myös fyysisesti Kuntatalolla Helsingissä, Toinen Linja 14. 
Kokoukseen pyydetään ilmoittautumaan 17.8. 2020 mennessä yhdistyksen sihteerille sähköpostitse osoitteeseen: tuula.kock@kuntaliitto.fi. Ilmoitathan viestissäsi osallistutko sähköisesti vai tuletko Kuntatalolle.

Ilmoittautuminen on välttämätöntä, jotta sähköisesti kokoukseen osallistuville voidaan lähettää TEAMS-kokouslinkki sähköpostitse sekä fyysisesti kokoukseen osallistuvien osalta kokoustilajärjestelyjen takia. 

Seuraavalla sivulla on kokouksen esityslista:

ESITYSLISTA


1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja pöytäkirjan tarkastajan valinta
3. Toimintakertomus vuodelta 2019
4. Tilinpäätös ja tilintarkastajan lausunto vuodelta 2019
5. Vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle
6. Hallituksen kokoonpano ja tilintarkastajan sekä toiminnantarkastajan valinta
7. Toimintasuunnitelma vuosille 2020-2021
8. Talousarvio vuodelle 2020 sekä jäsenmaksujen suuruus
9. Sääntömuutosesitys: Hallitus esittää muutosta yhdistyksen sääntöjen 4§:ään: ….Kunniajäsenet ja eläkkeellä olevat jäsenet eivät suorita jäsenmaksua esitetään muutettavaksi muotoon kunniajäsenet eivät suorita jäsenmaksua. 
10. Muut asiat
11. Kokouksen päättäminen

Ystävällisin terveisin
Tuula Kock 
Suomen verenpaineyhdistyksen sihteeri