Jäsenkirje 3/2019

14.6.2019

Yhdistyksemme vuosikokous pidettiin 26.4.2019 hotelli Hilton Kalastajatorpalla Helsingissä yhteistyössä Suomen Diabetesyhdistyksen ja Diabetologit ry:n kanssa. Tilaisuus sai positiivista palautetta niin osallistujilta kuin tilaisuuden tukijoiltakin. Päivä oli antoisa ja osallistujia oli ilahduttavan paljon.


Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin dosentti, osastonylilääkäri Jukka Putaala, varapuheenjohtajaksi Teemu Niiranen ja sihteeriksi Tuula Kock. Hallituksen muut jäsenet ovat Anna-Mari Hekkala, Niina Koivuviita, Päivi Korhonen, Antti Jula, Eero Mervaala, Ilkka Tikkanen, Ilkka Kantola, Ilkka Pörsti, Heikki Karppanen, Kaj Metsärinne ja Timo Strandberg.


Yhdistyksemme syyskokous järjestetään yhteistyössä Suomen Yleislääketieteen yhdistyksen (SYLY ry) kanssa ja pidetään Töölönlahden rannalla Finlandiatalossa 27.9.2019. 


Syyskokouspäivän teemana on Hypertensiopotilas perusterveydenhuollossa. Päivän aikana käsitellään uusia keinoja hoidon toteutuksen tueksi, pohditaan potilastapauksia interaktiivisesti ja pureudutaan sekä tavallisiin ongelmiin että erityskysymyksiin. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki verenpaineen hoidosta kiinnostuneet lääkärit ja hoitajat. Tällä kertaa toivomme runsaasti osanottajia myös perusterveydenhuollosta, sillä päivä tarjoaa koulutuksen lisäksi mainion tilaisuuden verkostoitumiseen verenpaineen huippuasiantuntijoiden kanssa! Olethan aktiivinen ja vinkkaat tilaisuudesta myös kollegoillesi!


Syyskokouksen osallistumismaksu on 90 euroa sisältäen aamukahvin, lounaan ja päiväkahvin. Tilaisuuteen mahtuu noin 150 osallistujaa. Kokoukselle on haettu erikoistumiskoulutuspisteitä seuraavilta erikoisaloilta: akuuttilääketiede, sisätaudit, endokrinologia, geriatria, kardiologia, nefrologia, neurologia, työterveyshuolto, yleislääketiede, kliininen farmakologia ja terveydenhuolto. Tervetuloa mukaan!


Koulutuspäivän ohjelma ja ilmoittautumisohjeet löytyvät myös SVPY:n nettisivuilta.


Kiitämme yhdistyksen toiminnan tukemisesta kannatusjäseniämme: Novartis, Microlife, Berlin-Chemie ja Servier. Kannatusjäsenmaksuilla katetaan merkittävästi toimintamme kuluja.

Lämmintä ja miellyttävää kesää!

Yleislääketieteen erikoislääkäri Tuula Kock 
Suomen Verenpaineyhdistyksen sihteeri, sähköposti: tuula.kock@kuntaliitto.fi